Godmorgon

Godmorgon Skrattande

Har varit vaken ganska länge , men legat i sängen och försökt somna om igen , ingenaning varför men är sjukt seg idag. nu blir det en sväng till maxi och köpa hårfärg skriver efter puss :)

//Emelie


sovgoott

Nu ska jag sova , men hör av mig imorgon sov gott iallihopp <3

sovgoott

Nu ska jag sova , men hör av mig imorgon sov gott iallihopp <3

Alfons kalas.


Alexandra älskar posa Flört






Alice och Alfons


Alice.


Sofie (moster)


Casper.


Sötnosen Alfons.


Casper och Alice.


Julius.


Alice och Casper.


Fabian en gullunge.


Lilla Fabian.


Alfons.


Alice.


Alice , Alfons , Alexandra läser bok.


Alfons ska blåsa ut ljusen.


Alfons och en mycket fin tårta.


Sofie , Alfons och någon mer .


Och slutar med sötnosen Alfons.


Tack för alla mina kusiner finns , för dem får mig att känna mig glad igen efter allt som hänt i mitt liv. Och även tack till åsa och sofie och självklart min mamma , Tack för ni alltid finns vid min sida <3

26 februari 2011.



Godkväll på er ! :D

Förlåt för jag inte skrev imorse elr något idag , men har varit fullt upp hela dagen faktiskt. Vakna klockan 10 och sen somna om igen så gick upp halv tolv och tog en dusch sen fixa mig och sen åkte vi på kalas . Min kusin Alfons har fyllt år och dem hade kalas idag . Det var jätte kul där och träffa alla kusiner igen. Och även den nya kusinen Fabian han är så söt. Det blev att ta massor med bilder fast själv tog jag inte många men mamma och Alexandra gjorde det.

Av oss fick Alfons en gubbe , vet inte själv va det var för något men han verkade glad över den. Och sen lekte jag lite med dem och det var jätte kul. Fast man blev sjukt trött efter , men sen åkte vi hem och jag skulle hjälpa alexandra att fixa sig men blev aldrig så . Så jag la mig i sängen och tog det lungt en halv timme och sedan åkte vi och lämna min bror på resecentrum och sedan åkte mamma och jag och käkade och åkte till maxi. Mycket och i denna mening Kyss Men sen åkte vi hem och mötte andreas så kollade vi på melodifestivalen tsm och det var jätte kul , tyckte linda bengsin elr hur det stavas var bäst . Men nu gör jag inte mycket , ska lägga upp bilderna vi tog idag och hoppas jag får det för allihop , men det går nog för sig . Ska kolla på en film på teve 11 sen också. Men lägger in bilderna i ett eget inlägg. Ha en bra kväll

PusspussSkrattande

//Emelie ♥

snälla hjälp mig :)



Blogg.se

Fördel: Det är lätt att blogga , ingen reklam ivägen när man ska skriva och så vidare och det är lättare att ladda upp bilder . Oftast är det inte krångel på sidan och har blivit van med det.

Nackdel:Det är inte lika kul att blogga här som på devote.se för att det finns inga symbolen eller så kan man inte ändra färg på texten och det är sjukt svårt att byta header.Allt är svårt på blogg.se för det finns nästan ingen beskrivning..




Devote.se

Fördel: Det är roligt att blogga på sidan och det finns symbolen och massa annat skojigt. Lätt att byta header och adda upp många bilder samtidigt.Man kan bestämma mycket på sidan och det är perfekt , man kan välja allt från färg på texten till symbolen och allt sånt.

Nackdel:Den är inte lika fin sida som blogg.se Och har ett svårare sätt att skriva inlägg , det är så mycket annat i vägen istället.Och reklamen förstör sidan man skriver på och det är jätte jobbigt.


Resultat: Ingenaning .. Snälla ni som läser min blogg kan ni inte bara komentera och ge förslag på dem här bloggställerna snälla :)


//Emelie♥



25 februari 2011.


Godkväll på er ! Oskyldig


Förlåt för jag inte skrivit idag men har haft fullt upp hela dagen , Varit ute i tornby med mamma och syster vi letade efter presenter till våra kusiner och till systers kompis. Det tog ett tag eftersom vi inte visste vad våra kusiner vill ha. Men vi hittade perfekta presenterna iallafall och jag köpte en mascara som jag är nöjd med. Sen hittade jag finaste skorna som jag ska köpa senare när man kan gå med dem ute för det är ju inte så fintväder just nu.

Men vi träffade mina två mostrar och hennes bebis (vårankusin) gud så söt han är . Har aldrig sett honom förut så det var kul att äntligen få träffa honom och han var jätte söt. Vi ska dit imorgon och jag får äntligen träffa mina kusiner igen , ska bli jätte kul. Men har inte gjort så myycket mer än det. Förutom att pluggat lite och sedan varit och handlat med mamma. Men ska nog sova snart eftersom jag ska upp nio imorgon bitti.Hoppas ni alla har haft en bra dag,för det har jag haft iallafall , sov så gott skriver imorgon innan vi åker såklart ! Skrattande
PusspussKyss



//Emelie


<3



Hejhej förlåt för jag inte skrivit ett skit idag , men har inte haft lust. Inte gjort ett skit idag , förutom att träffa andreas en stund förut , men han skulle hem och va med någon så det vart inte länge.Men sen har jag inte gjort ett dugg , skulle på hockey men blev inget , för tänkte va hemma och va med en kompis men han åkte med på hockey så blev lite trögt. Men ska se big brother senare och nu ska jag nog plugga lite.

Men skriver nog senare kanske. pusspuss /Emelie ♥


23 februari 2011

Godkväll på er ! Skrattande

Har som sagt varit i simhallen och det vet ni ju redan , men sedan sov jag lite och gick sedan ut med andreas i någon timme och gick runt lite. Han är en kille man kan prata om allt med och det är jag glad över Glad. Men jag har inte gjort mycket mer idag , förutom målat naglarna. Just nu sitter jag och tiittar på big brother på tv 11 och det blir bara intressantare för varje dag enligt mig iallafall.Har nog inte mycket mer att skriva tänkte bara höra av mig och säga vad som hände och lite sånt , ni får ha en fortsatt bra kväll och sov så gott pusspuss

//EmelieTungan ute


P.s vet att jag inte lägger ut bilder , men har inte tagit några nya och det är tråkigt att lägga ut repris , lovar ska försöka ta nya bilder imorgon D.s


Bella <3



Jag älskar dig bästa vän , föralltid vi två :) ♥

Önskar du var min <3


Gammal bild så ni vet :)

Hejhej , nu är jag hemma och har packat upp och käkat lite , det var as kul att vara i simhallen med moa , vi spelade vollyboll i vattnet och bubbla och basta . Ville åkt ruschkanan men var så mycket folk där så får bli en annan gång , men nu är jag hemma med ett blåmärke på låret och en slagen tå och blåmärken på beenen haha undra vad jag gör när jag badar. Och inte nog med det så ramlar man när man pratar i telefon på väg hem från bussen , gud så misslyckad man känner sig idag , Nu ska jag plugga lite so och sen får vi helt enkelt se vad jag ska göra kanske träffa andreas elr så fortsätter jag plugga vi får väl se :)
Men ha en bra kväll pusspuss /Emelie ♥


Godmorgon

Hejhej idag är man uppe sjukt tidigt enligt mig självdå. Jag ska iväg till bussen snart sen till stan och möta moa för vi ska till simhallen haha och ha lite kul några timmar. Får se hur kul vi har det igentligen , känner mig inte så pigg och har ont i min mage idag ocksåxd men men går inte att klagaa. Men nu ska jag packa i det sista så skriver jag när jag kommer hem senare . Ha en bra dag idag ! <3 pusspuss

/Emelie♦

22 februari 2011



Hejhej och förlåt för jag inte skrivit på hela dagen.Men mitt liv är så tråkigt just nu så tycker att om jag inte har något att skriva kan jag ju lika gärna skita i att skriva , för det är ju inte kul att läsa något skit?
Men men har inte gjort ett skit idag , skulle på träning men sket it för att träffa andreas men han somna så blev inget , så tog en lång promenad med bosse istället. Sen packade jag tills imorgon för ska till simhallen med moa hade jag tänkt , sedan plugga för har tre prov vecka 9 och det är ganska mycket.

Men men ska inte skriva mer ska fortsätta se klart big brother och lite sånt skriver kanske senare eller något annars så godnatt <3 pusspusss /Emelie

Hjälp ?!

Behöver lite hjälp med tips .. För ska färga håret men vet inte vilken färg än så länge xd.


Rött ?
kopparfärgat?
brunt?

snälla hjälp mig med detta. :(

/Emelie

21 februari 2011.


SkrattandeTjohejj!

Idag hände det faktiskt inte så mycket , som vanligt i mitt liv asso. Fixade mej ganska sent och följde med mamma till centrum och kollade lite , sen gick vi hem och jag slappa lite , sen åkte vi bara på matchen som vi skulle . Fast åkte inte med syrran för hon var lite på dåligt humör idag , så det blev att åka med mamma , pappa och brorsan istället . Men det var lika kul det. Det blev 5-3 till linköping och det var kul att kolla på. Men det var jätte jätte mycket folk tycker jag. Men sen åkte vi hem med 7 st i bilden det blev lite mycket eftersom my och syrran skulle med , men sen var vi hemma och jag gjorde te och satt mig och kollade på big brother , som verkar bli intressantare , men mycket galet haha.
Idag blir det inte att sova tidigt för är inte ens trött , så blir att kolla på någon film och kanske sitta vid datan en stund eller något sånt. skriver nog senare Oskyldig
Ni får ha en bra kväll allihoppa. Pusspuss


 /Emelie ♥


Godmorgon på er.

Godmorgon Kyss

Jag duschade precis och nu sitter jag här och lyssnar på syrrans musik och hör när hunden snarkar , ganska jobbigt faktiskt. Ska snart platta håret om jag verkligen orkar det idag , vi får se. Men idag händer det nog inte så mycket faktiskt , tar dagen som den kommer. Ska iallafall på match ikväll på sporthallen och kolla lite. men det är ju vid 19:00 och det är ju långt kvar dit.

Blir nog att börja fixa sig sedan kolla på någon film eller något åt det hållet xd
Men nu ska jag stänga av datan igen .
Ni får ha en bra dag allihoppa. pusspussKyss

/Emelie ♥


Min vecka

Min vecka ! Tungan ute

Måndag: Ta det lungt på förmiddagen och sedan på kvällen åka och kolla match i sporthallen.

Tisdag: Ta det lungt och plugga tror jag.

Onsdag: Gå upp tidigt och åka till simhallen med moa och sedan sova hos henne.

Torsdag: Vakna upp hos moa sen vet jag inte vad vi gör haha.

Fredag: Ingen aning en så länge.

Lördag: kalas hos kusinerna.

Söndag: Sova Flört


Grattis andreas ! :D


♥Grattis till Andreas som fyller 15 år idag♥
Hoppas du får en perfekt dag idag !


Godnatt



Nu ska jag sova lite iallafall , om det går för det snurrar tankar i huvve hela tiden om hela mitt liv . Men ska iallafall försöka , ska sätta på en film och bara ta det lite lungt så somnar jag säkert. Men alla får sova så gott och dröm sött , skriver imorgon när jag sätter på datorn tror jag .
Sovgott pusspuss /Emelie ♥

20 februari 2011.


Min dag har varit tråkig men tänkte att skriva vad som hände ändå även om det inte hände någonting speciellt.

Jag vakna tidigt iallafall vid 10:00 och gick upp och kollade teve med mamma och käka lite sen slappa jag lite och kollade teve med mamma och kollade på en film , sen fixade jag mig och orkade inte platta håret så fick bli en toffs idag , kände att jag inte orkade fixa det. Men sen gick jag med mamma och handla och sen gick hem men frös sönder så gick in och la mig och sov några timmar och sedan gick upp och käka sen la jag mig igen för jag inte mådde bra. Inte mått perfekt idag faktiskt hoppas det blir bättre imorgon. Men min dag var tråkig att läsa och det vet jag. Men nu hade jag tänkt sitta vid datan lite och sen sätta på en film och kanske sova för ska ju upp tidigt och gå upp med hunden. Men srkiver nog innan jag går och lägger mig :)
Pusspuss /Emelie♥

Angående Big Brother

Hejhej tänkte skriva lite vad jag igentligen tyckte om "bigbrother". Lixxom det började bra och det var som vanligt som förra gången , men sen kom deltagarna och det var 30 åringar mest! det tycker jag verkligen inte var kul , men det kanske händer att dem också kan va roliga men enligt mej så verkade inte det som det var förra gången när jesica var med hon ägde verkligen , det var drama och allt i huset och nu verkar allt så perfekt , med en "kock" och med en "lärare" och "ett par" tycker det inte verkade så intressant men vi får väl se hur det blir jag kanske ha helt fel . Men hoppas verkligen jag har fel , ska kolla på det denna vecka sen skriva igen vad jag tycker och tänker om detta. Men lixxom 30 åringar i ett hus och festa och massa det låter kaos men men förra gången var det ju 18-20 åringar elr något åt det hållet. men vi får se ...

/Emelie ♥

BigBrother


Nu blir det bigBrother en stund och senare Wallander kanske får se hur trött jag blir . Men skriver nog efter jag kollat på teven så ha en bra kväll allihopp pusspuss
/emelie

Hejsan

Hejhej och förlåt för jag inte har skrivit alls på ett bra tag , men det har hänt massor i mitt liv och jag försöker att fixa mitt liv men det är svårt när man varit tsm i nästan två år . Men får hoppas att jag fixar det , det gör jag nog säkert har ju en del människor som ställler upp , speciellt min älskade mamma!
Idag vet jag inte vad jag ska göra men syster vill att jag ska med och åka skridskor i ishallen men vet inte om jag klarar frysa sönder som en gris på island eller något.

Men det är ju lov och då måste man ju vara ute lite iallafall. Men har massor med plugg att göra också , detta vart ett tråkigt inlägg tycker jag , men ska iallafall försöka att skriva mer och lovar det verkligen och det kommer nog gå lätt nu när det är lov och allt men när lovet slutat blir det nog sämre igen (nn)
Men ska fixa håret och sminka mig nu så får vi väl se vad dagen bjuder på för något.
Hejsvejs på er <3
Pusspuss /Emelie

Goodmoorgon :)

Godmorgon på er eller inte xd har varit vaken ett bra tag från klockan 09:00 faktiskt , men hhar inte orkat sätta på datan lixxom så åkte med mamma och hämtade syrran hos en kompis sen åkte vi och handla lite och nu är jag hemma och lider fortfarande med mitt knä. Det gör så himla ont hoppas det går över snart asso. Men idag har inte en aning vad jag ska göra , får väl försöka dammsuga rummet och sen ta det lite lungt och ta tag i plugget jag har och lite sånt. Men nu ska jag kolla på bandy på ettan haha det är kul tycker jag xd
Ha en bra dag allt folk pusspuss hejdå <3
//Emelie

Bloggtips.. <3


http://lindahyouknow.blogg.se/
Verkligen en sjukt fin tjej som skriver om sin vardag. en bra blogg och det är ett måste att läsa ;) <3


http://www.mevanita.com/
Vanita en sjukt fin tjej , jag diggar henne på något sätt ingenaning varför , men sätt henne på lyxfällan och självklart bartenderskolan och hon är så glad och positiv så läs hennes blogg :)<3


http://isabelles.nu/
Isabelle är en sjukt sjukt fin tjej , tror jag aldrig sätt en sån fin tjej (ta det inte fel) men hon är så fin och hon skriver så bra på sin blogg om sin vardag och allt möjlig så följ henne blogg du kommer inte ångra dej ;) <3


12 februari 2011


Godkväll vänner!
Förlåt för dålig uppladdning men har haft fullt upp tycker jag iallafall. Det blev match 13:30 och jag stod i målet och nästan grät för jag hade så ont i mitt knä och hela benet, kan nästan inte gå känns som knät går åt andra hållet,såklart gick matchen dåligt pågrund av att jag inte tog i 100% så det blev 7-1 men det kan jag leva med för jag sket i en del bollar för jag inte kunde strecka benet i målet så inte mitt fel tyvärr.Men sen åkte vi snabbt till min brors match och det stod 2-0 till dem när vi kom dit och självklart vann dem med 4-2 I thiinnk , men det var bra gjort . Tror niklas gjorde mål inte helt säker xd Men sen åkte jag hem och käka och tog ett bad sen satt jag mej ochpluggade ett tag men det var för svårt hade inte någon lust.

Så jag satt mej och kolla melodifestivalen en stund och det var ganska bra iallafall brolle <3 jag älskar hans röst och självklart gick han vidare direkt till finalen! men men har inte gjort mycket mer alls. Men ska nog dra mej till sängen och försöka sova lite för har så ont i knät men det gör inte så ont när det är stilla , men ska borsta tänderna nu ni får sova så gott så ses vi imorgon ! <3
Pusspuss //Emelie

Godmorgon



Nuu bääärr det av till innnebandymatch och direkt efter blir det brorsans match så skriver när jag kommer hem pusspuss ha en bra dag <3

11 februari 2011


Hejhej jag sommar som fan!
Det bara snöar och snöar hela dagarna och just när man trodde våren skulle komma kom det ännu mer snö såklart , jag hatar verkligen denna snö . Snälla sommar kom hit !
Men min dag börja med hk och vi fick göra en egen dip, och min och beas vart skit god tycker jag iallafall sen hade vi lång rast och sen hade vi bild och jag målade lite och lämna in mina uppgifter:p sen hade vi lunch och sedan kolla vi bara på en film tills klockan 15:00 så fick vi sluta efter. Och filmen var ganska långtråkig så var inget man ska prata om tyvärr:) men nu ska jag plugga lite so för har prov på onsdag. Men ha en bra kväll <3
pusspuss /Emelie

10 februari :)


Tjululululu.
Idag blev det nationella i tre timmar och skrev ett debattinlägg så det gick ganska snabbt så satt i två timmar och trodde jag skulle bli galen på mig själv för hade inte ett skit att göra. Men sen hade jag idrott och spela vollyboll eller försökte med mina ben som är helt döda eftersom jag ramlat. Men sen stack jag hem och käka och åkte till kungsis och hade tråkig kvällsskola för jag hatar denna snö asso.Men finns inget man kan klaga över. Nu ska jag borsta tänderna och ta bort sminket för jag är dödstrött. Men skriver imorgon för då är det äntligen helg för emelie och hoppas jag kan spela på lördag med mina små knän men får se pusspuss <3
Godnatt /Emelie

godkväll på er :)


Godkväll på er :)
Förlåt för jag inte skrev igår men var så trött efter nationella provet och massa sånt. Det är jätte mycket i skolan imorgon är det nationella igen och vi ska skriva i tre timmar och det kommer kännas lite jobbigt tror jag för har lite svårt för att komma igång med sånt skit men får hoppas det går . Snart är det helg och då blir det match hoppas jag iallafall. Men nu ska jag ta en dusch och sen försöka sova lite för måste vara pigg imorgon för ska ju skriva i tre timmar och mina händer måste vara pigga hah xd
men godnatt på er och sov så gott <3 hejdå <3 pussåuss
/Emelie

:)

Tjosan!:)
Nu har man varit hos tandläkaren och det gick super , hoppas verkligen det blir tandställning snart för orkar inte vänta länge till på det. Sket i skolan nu för orkar inte , ganska ont i magen och sånt så sitter här vid mammas nya dator och försöker göra klar min slöljduppsats det går ju inte bra men försöker ju iallafall. Någon som vet något om ull , bomull , eller lin? var snälla och skriv det då :p för behöver verkligen hjälp haha för vi får inte använda wikipedia tyvärr och det är ju där allting står.
Men nu ska jag börja blogga igen och det lovar jag för har haft det tråkigt utan min blogg och har saknat det jätte mycket. så tog en bloggpaus men nu är jag på topp igen (yy) men skriver senare för måste plugga lite nu
pusspuss / Emelie <3

Min Vecka :)


en liten drömbildsådär .. tröjan är stor .. har inte så stor arm :p
Min vecka i text :)

Måndag: Tandläkaren först på morgonen sen skolan kanske och sen kommer anton och sover här tills imorgon.

Tisdag:Skolan till 14:10 och tråkiga nationella provet i svenska , sen blire träning i innebandy på kvällendööh.

Onsdag:Skolan som vanligt till 15:20 och sen hem och plugga om inget annat händer såklart.

Torsdag:
Skolan självklart till 15:20 sen nationella prov i svenska (uppsats)  hem snabbt och till kungsis och gå i kvällsskolan såklart!

Fredag:
Skolan som vanligt till 15:20 sen börjar helgen och då blir det att ta det lungt och plugga so.

Lördag:Inte sova länge iallafall.. Match klockan 09:30 i think och det är jobbigt på morgonen. Uppdaterar hur det gick ;)

Söndag:VILA VILA VILA för en ny jobbig veckka :) 


RSS 2.0